Roy's Gym Winterswijk

Een fijne omgeving voor dames

LADIES ONLY

Ladies Only training bij Roy's Gym Winterswijk

Speciale Ladies Only Training bij Roy's Gym

Zoek je een laagdrempelige sportschool waar je alleen met dames kunt trainen? Dan is de Ladies Only echt iets voor jou! 

 

Deze trainingen zijn onder andere gericht op de BBB zones, de conditie Ze zijn ook geschikt voor dames die graag wat extra willen afvallen. Ook zijn er oefeningen ter bevordering van de weerbaarheid. Verder zullen de meeste technieken bekend voorkomen met het kickboksen. De lesopbouw bestaat uit een warming-up, kickbokstechnieken, conditieoefeningen, bokszaktraining en een cooling down. Je kunt kiezen om lekker op de bokszak te knallen of met iemand op de vloer te trainen. De groep is laagdrempelig om in te stappen en er heerst een relaxte sfeer onderling.

LADIES only

Ladies Only is speciaal voor de dames opgericht. 1 Team 1 Taak! 

LADIES only

Ladies Only training: Een laagdrempelige training voor alleen dames. Deze training is tevens geschikt voor dames die willen afvallen. Eén team één taak!

SENSEI

Ladies Only Trainer

Reggy

Reggy Geurink heeft ruim 15 jaar ervaring als vechtsportbeoefenaar. Sinds 2021 geeft Reggy de Ladies only training op donderdag. Reggy: ”Ik heb er veel plezier in om vrouwen verder voort te helpen om fit te worden, maar ik wil ook graag iedereen laagdrempelig laten kennismaken met de kickbokstechnieken van deze mooie sport”.

PERSOONLIJKE AANDACHT

DOEL GERICHT

PLEZIER IN BEWEGEN

TIJDEN

De Ladies Only training wordt gegeven op meerdere momenten per week. Bekijk bij het lesrooster de actuele tijden. Wil je een proefles mee draaien om te bekijken of het wat voor jou is? Meld je dan vandaag nog aan voor een gratis proefles!

FAQ

De Ladies Only training is al sinds het begin populair. Je traint met soortgelijke en samen voor hetzelfde doel.

Bij Ladies Only gaan we op basis van kickboksen te werk. Dat betekent dat je in elk geval een handdoek, bokshandschoenen en sportkleding nodig hebt. Op de vloer heb je ook scheenbeschermers en een bitje nodig. 

De voordelen van Ladies Only bij Roy’s Gym:

Gecontroleerd sporten
Gefocust, weinig afleiding
Fitter en sterker
Gewichtsverlies
Zelfvertrouwen

Het niveau van de training wordt aangepast aan de deelnemers. Uiteraard proberen we elke les het uiterste uit de deelnemers te halen.

LADIES ONLY

IT NEVER GETS EASIER
YOU JUST GET BETTER.

PERSONAL TRAINING

1 op 1 je doelen bereiken!

Personal Training is dé perfecte manier om op een proffesionele en veilige manier je doelen te behalen. Roy’s gym geeft momenteel Personal Training aan personen in de leeftijd van 12 tot 60 jaar. Personal Training iets voor jou? Probeer het eens uit of klik op de link voor meer informatie.