Roy's Gym Winterswijk

Roy's Gym in Winterswijk

Roy’s Gym in Winterswijk is al jaren een toonaangevende gym voor Winterswijk & omstreken. Roy is in zijn jongere jaren bekend geraakt met deze fantastische sport. Door de jaren heen heeft Roy meerdere wedstrijden gestreden en is momenteel zijn zoon Lorenzo ook geen onbekende meer in de Kickbokswereld. Met een wedstrijdgroep gaat de gym menig wedstrijd af en wordt er uiteraard volop getraind om in topconditie te blijven.

En daar zit nou precies de kracht van Roy’s Gym. Door de ervaring op professioneel gebied is Roy extreem gemotiveerd en kan mede daardoor zijn passie en energie op de juiste manier overdragen aan de leden, zodat er een goede basis wordt gelegd in de vechtsport. Bij Roy’s Gym trainen niet alleen wedstrijdsporters. Door het ruime aanbod aan lessen zijn wij zeer toegankelijk voor iedereen; zowel jeugd en volwassenen. Gevorderd of net begonnen of zelfs nog nooit een bokshandschoen aangehad. Door de persoonlijke benadering van Roy voelt een ieder zich thuis bij Roy’s Gym en helpen wij elkaar om onze doelen te bereiken. Éen team, één taak!

PERSONAL TRAINING

1 op 1 je doelen bereiken!

Personal Training is dé perfecte manier om op een proffesionele en veilige manier je doelen te behalen. Roy’s gym geeft momenteel Personal Training aan personen in de leeftijd van 12 tot 60 jaar. Personal Training iets voor jou? Probeer het eens uit of klik op de link voor meer informatie.