Roy's Gym Winterswijk

Haal het maximale uit jezelf!

Personal training

1 op 1 trainig bij Roy's Gym Winterswijk

Precies wat jij nodig hebt: aandacht & focus

Personal Training is een effectieve manier om jezelf te ontwikkelen. Bij Roy’s Gym volg je een PT van 30 minuten. In deze 30 minuten wordt er 1 op 1 getraind. 

Daardoor heb je geen last van afleiding en kan je je volledig focussen op de training. Dit helpt je bij het behalen van je doelen. Wil je meer weten over onze Personal Training? Lees dan snel verder. 

volledige personal training

Wordt fitter en werk aan je lichaam en geest. Met een Personal Training word je extra gemotiveerd en gestimuleerd om net dat extra stapje te zetten. 

PERSONAL TRAINING

Personal Training is geschikt voor jong & oud; ervaren sporters of onervaren. Voor drukke ondernemers of personen met een wisselend werkrooster. De work-out wordt namelijk aangepast aan je niveau. En doordat de training 1 op 1 is heb je geen afleiding. 

Een Personal Training helpt je bij het behalen van je doelen, of dat nu gewichtsverlies is, fitter worden, of je conditie verbeteren: Een PT gaat je absoluut helpen. 

Daarnaast geeft een PT meerdere voordelen. Door de 1 op 1 training ben je volledig gefocust en kun je alles om je heen laten voor wat het is en je helemaal focussen op je work-out. Daarmee maak je ook je hoofd leeg en krijg je een berg energie om er weer tegen aan te gaan.

SENSEI

Personal trainer

ROY GEURINK

Roy heeft ruim 30 jaar ervaring in de kickbokswereld. Roy: ‘’Mijn passie is mensen te helpen hun doelen te bereiken. De een wil een fit lichaam en geest en de ander heeft ambitie als wedstrijdvechter. Ik help beiden graag! Een groot verschil met onze sportschool is, dat men ook leert technisch kickboksen en niet klakkeloos stoten en trappen. Verder staat respect en plezier hebben hier hoog in het vaandel!”

PERSOONLIJKE AANDACHT

DOEL GERICHT

PLEZIER IN BEWEGEN

TIJDEN

De Personal Traing wordt gegeven op een nader te plannen tijdstip. Een PT kan gevolgd worden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en eventueel in overleg ook op de zaterdag.

FAQ

Personal training is geschikt voor iedereen die op een verantwoorde manier wil bewegen. PT helpt je bij het behalen van je persoonlijke doelen. Daarom is PT geschikt voor jong & oud.

Bij een PT training gaan we op basis van kickboksen te werk. Dat betekent dat je in elk geval een handdoek, bokshandschoenen en sportkleding nodig hebt.

De voordelen van een PT bij Roy’s Gym:

Gecontroleerd sporten
Gefocust, weinig afleiding
Fitter en sterker
Gewichtsverlies
Zelfvertrouwen

Voor iedereen

PERSONAL TRAINING

IT NEVER GETS EASIER
YOU JUST GET BETTER.

PERSONAL TRAINING

1 op 1 je doelen bereiken!

Personal Training is dé perfecte manier om op een proffesionele en veilige manier je doelen te behalen. Roy’s gym geeft momenteel Personal Training aan personen in de leeftijd van 12 tot 60 jaar. Personal Training iets voor jou? Probeer het eens uit of klik op de link voor meer informatie.