Roy's Gym Winterswijk

Volledige work-out

RECREANTEN

Kickboksen bij Roy's Gym Winterswijk

Volledige work-out in groepsverband

Wil je het maximale uit jezelf halen, maar heb je zelf (nog) geen ambities om wedstrijden te doen? Je kunt dan meedoen met de recreanten/wedstrijdgroep.

 

Kickboksen is een mooie wedstrijdsport, maar is zeker geschikt voor recreanten. Tijdens deze les wordt er intensief gewerkt aan techniek, coördinatievermogen conditieverbetering, zelfbeheersing, zelfvertrouwen en versterking van de spieren.

VOLLEDIGE WORK-OUT

Maak kennis met kickboksen bij Roy’s Gym in Winterswijk & ontdek de voordelen van kickboksen.

KICKBOKSEN VOOR IEDEREEN.

De recreanten groep is geschikt voor iedereen die in meer of mindere mate bekend is met kickboksen. Bij Roy’s Gym in Winterswijk ervaar je hoe het is om les te krijgen van een ervaren sensei die je alles leert met betrekking met kickboksen. Dus ook zeker voor beginners.

De training is in groepsverband. Voor deze les heb je een set bokshandschoenen nodig, scheenbeschermers, bitje, een handdoek en eventueel een flesje water (ook bij ons te verkrijgen)

SENSEI

ROY GEURINK

Roy heeft ruim 30 jaar ervaring in de kickbokswereld. Roy: ‘’Mijn passie is mensen te helpen hun doelen te bereiken. De een wil een fit lichaam en geest en de ander heeft ambitie als wedstrijdvechter. Ik help beiden graag! Een groot verschil met onze sportschool is, dat men ook leert technisch kickboksen en niet klakkeloos stoten en trappen. Verder staat respect en plezier hebben hier hoog in het vaandel!”

PERSOONLIJKE AANDACHT

DOEL GERICHT

PLEZIER IN BEWEGEN

TIJDEN

De recreanten lessen worden gegeven op maandag, woensdag en vrijdagavond. De les duurt 45 minuten. Tijdens deze recreantenles wordt er gefocust op coördinatie, techniek, conditie en versterking van je spieren.

FAQ

De recreanten les is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende sport. Ook als je geen ervaring hebt met deze vechtsport is het zeker aan te raden. 

Om een les te volgen bij Roy’s Gym heb je een set bokshandschoenen nodig, bitje, scheenbeschermers, sportkleding en een handdoek. 

De voordelen van een kickboks training bij Roy’s Gym:

Gecontroleerd sporten
Gefocust, weinig afleiding
Fitter en sterker
Gewichtsverlies
Zelfvertrouwen

Het trainings niveau wordt aangepast aan de deelnemers. Wel proberen wij je tijdens elke les uit te dagen het maximale uit je zelf te halen.

Recreanten

IT NEVER GETS EASIER
YOU JUST GET BETTER.

PERSONAL TRAINING

1 op 1 je doelen bereiken!

Personal Training is dé perfecte manier om op een proffesionele en veilige manier je doelen te behalen. Roy’s gym geeft momenteel Personal Training aan personen in de leeftijd van 12 tot 60 jaar. Personal Training iets voor jou? Probeer het eens uit of klik op de link voor meer informatie.