Roy's Gym Winterswijk

Haal het maximale uit jezelf!

WEDSTRIJD
groep

Ga voor het maximale!

Wedstrijdgroep

Met focus op techniek, snelheid en uithoudingsvermogen word je tijdens deze lessen op een professionele manier bekend gemaakt met kickboksen.

Kracht, behendigheid en respect. Dit zijn sleutelwoorden in de dojo. 

Work-out voor doorzetters

De wedstrijdgroep is gericht op de ervaren en minder ervaren, maar fanatieke leerlingen die enthousiast zijn over kickboksen.

EEN ECHTE FULL WORK-OUT voor wedstrijdvechter

De wedstrijdgroep is een echte full work-out met uiteindelijke doel wedstrijdvechter te worden. Uiteraard wordt er eerst een warming up uitgevoerd zodat alle spieren warm zijn. Daarna rek- en strek oefeningen zodat je spieren klaar zijn voor het échte werk. 

Er wordt gefocust op techniek, kracht en snelheid. Je traint met een tegenstander op de vloer. Je hebt voor deze les wel bescherming nodig; bitje, tok, scheenbeschermers, uiteraard bokshandschoenen. 

Wil je deze les een keer uitproberen en je hebt ambities tot wedstrijden? Meld je vandaag nog aan voor een proefles. Je bent van harte welkom in onze gym!

SENSEI

ROY GEURINK
LORENZO GEURINK

PERSOONLIJKE AANDACHT

DOELGERICHT

PLEZIER IN BEWEGEN

TIJDEN

De wedstrijdgroep wordt op meerdere dagen in de week gegeven. Bekijk het rooster in de PaynPlan app op kijk hier naar het actuele rooster. 

FAQ

De wedstrijdgroep is geschikt voor de ervaren sporters die  fanatiek willen trainen en een wedstrijd als doel hebben. Heb je ervaring met Kickboksen? Super. Geen ervaring? Geen probleem; loop gerust een gratis les mee!

Je hebt nodig:

  • Bokshandschoenen
  • tok
  • bitje
  • kleding
  • handdoek
  • scheenbeschermers

De wedstrijdgroep is een effectieve en pittige work-out.

Gecontroleerd sporten
Gefocust, weinig afleiding
Fitter en sterker
Met doel wedstrijden te doen 

WEDSTRIJDGROEP

IT NEVER GETS EASIER
YOU JUST GET BETTER.

PERSONAL TRAINING

1 op 1 je doelen bereiken!

Personal Training is dé perfecte manier om op een proffesionele en veilige manier je doelen te behalen. Roy’s gym geeft momenteel Personal Training aan personen in de leeftijd van 12 tot 60 jaar. Personal Training iets voor jou? Probeer het eens uit of klik op de link voor meer informatie.