Roy's Gym Winterswijk

Wat past bij jou?

LESAANBOD

Roy’s Gym heeft een gevarieerd lesaanbod en is daardoor bereikbaar voor iedereen.

De lessen bij Roy’s Gym worden gegeven in de dojo in Winterswijk. Daar zijn alle attributen voorhanden. Heb je, omdat je net begint, bijvoorbeeld nog geen bokshandschoenen? Dan hebben wij diverse maten, zodat er altijd 1 is die je past.

Wil je een les mee doen? Dat kan. Meld je dan snel aan voor een gratis proefles, zodat je kan ervaren hoe het is om een training te krijgen van een ervaren kickbokser.

PERSONAL TRAINING

1 op 1 je doelen bereiken!

Personal Training is dé perfecte manier om op een proffesionele en veilige manier je doelen te behalen. Roy’s gym geeft momenteel Personal Training aan personen in de leeftijd van 12 tot 60 jaar. Personal Training iets voor jou? Probeer het eens uit of klik op de link voor meer informatie.

RECREANTEN

Wil jij het maximale uit jezelf halen?

Maar heb je (nog) geen ambities om wedstrijden te doen? Dan ben je van harte welkom in onze recreanten groep. Kickboksen is een mooie wedstrijdsport, maar is ook zeker geschikt voor recreanten. Tijdens deze les wordt er intensief gewerkt aan techniek, coördinatievermogen conditieverbetering, zelfbeheersing, zelfvertrouwen en versterking van de spieren.

WEDSTRIJDGROEP

Haal het maximale uit jezelf!

Wil je het maximale uit jezelf halen en heb je altijd gedroomd van een kickbokscarriere? Dan is de wedstrijdgroep iets voor jou!

Tijdens de lessen recreanten/wedstrijdgroep wordt intensief aandacht besteed aan technische vaardigheden, conditie en kracht.

JEUGD GROEP

Vanaf 6 jaar

Deze groep is speciaal voor de jeugd vanaf 6 tot circa 13 jaar. De lessen worden geleid door sensei Roy. De jeugd krijgt voornamelijk les in technieken en spelsparvormen, er wordt bewust nooit voluit gespard. Naast deze vormen van Kickboksen, krijgen de leerlingen pads-trainingen, trapkussenoefeningen en ook zaktrainingen. ‘Plezier en samenwerking’ in combinatie met ‘sport en spel’ blijven een factor spelen in de lessen.

BOKSZAK TRAINING

Voor je dagelijkse dosis energie!

Voor mensen die geen fysiek contact willen, maar wel een intensieve conditionele work-out willen, is deze training absoluut een aanrader!

Tijdens deze lessen worden technieken uit het kickboksen professioneel aangeleerd.

Ladies only

Deze trainingen zijn onder andere gericht op de BBB zones en de conditie. Ze zijn ook geschikt voor dames die graag wat extra willen afvallen. Ook zijn er oefeningen ter bevordering van de weerbaarheid. Verder zullen de meeste technieken bekend voorkomen met het kickboksen. De lesopbouw bestaat uit een warming-up, kickboks technieken, conditieoefeningen, boks zak training en een cooling down. De groep is laagdrempelig om in te stappen en er heerst een relaxte sfeer onderling.